Massages binnen uw bedrijf

Hoge werkdruk, eenzijdige werkhouding en telkens herhalende bewegingen vergen lichamelijk en geestelijk veel van de werknemer. Geen probleem als er voldoende ontspanning is, zodat het lichaam kan herstellen. Gebeurt dat niet, dan kan dit tot werk gerelateerde klachten als: hoofdpijn, rugklachten, stijve spieren en gewrichten, stress, RSI en burn-out leiden.

Tijdige behandeling voorkomt onnodige uitval en langdurige re-integratietrajecten. Stoelmassage voorkomt of verlicht stress en werk gerelateerde klachten en verhoogt  de gezondheid. Lager ziekteverzuim, meer werkplezier en een verhoogde productiviteit zijn slechts enkele van de positieve effecten. Dit is door universitair onderzoek bevestigd.

Wetenschappelijk onderzoek door de Universiteit van Miami
– Wetenschappelijk onderzoek door de Universiteit van Maastricht
– Deelonderzoek naar de effecten van Touch Pro stoelmassage door Joy Fang

Voordelen werkgever:

+ minder ziekteverzuim en uitval;
+ gezonde en ontspannen werknemers functioneren en presteren beter;
+ positieve beïnvloeding van de werksfeer door lagere spanning;
+ hogere waardering van de arbeidsomstandigheden;
+ 100% fiscaal aftrekbaar.

Voordelen werknemer:

+ werkt preventief; voorkomen van werk gerelateerde klachten;
+ herstel bevorderend bij reeds aanwezige klachten;
+ meer energie en minder stress;
+ verbeteren van het concentratievermogen;
+ bewustwording van werk- en lichaamshouding.

Praktische informatie

+ wordt op de werkplek gegeven;
+ wij komen bij u langs met de speciaal hiervoor ontworpen massagestoel;
+ wordt door de kleding heen gegeven;
+ duurt ca. 20 minuten;
+ in korte tijd maximale ontspanning;
+ de werknemer kan direct weer over tot de orde van de dag.

Ervaring wijst uit dat het beste resultaat wordt bereikt bij een minimale frequentie van 2 massages per maand. Al na enkele behandelingen voelt de werknemer het verschil. Een ziektedag kost een bedrijf al gauw 250 euro (ArboNed) per werknemer. Conclusie: een jaar lang iedere maand Art to Balance stoelmassage is goedkoper dan een dag ziekteverzuim!

Professionele massages

Art to Balance is aangesloten bij Touch Pro® Europe en voldoet aan de kwaliteitseisen die TouchPro aan haar licentiehouders oplegt. Er is een samenwerking met gekwalificeerde masseurs. Art to Balance levert kwalitatief hoogwaardige zorg. Dit komt omdat wij continu op de hoogte te blijven van actuele ontwikkelingen door scholing in het vakgebied.

Art to Balance verzorgt ook stoelmassages tijdens cursussen, personeels- of relatiebijeenkomsten en op beurzen of evenementen.

Ervaar het zelf en maak een afspraak voor een vrijblijvende demonstratie. Wij komen graag bij u langs voor een proefmassage. Daarna bespreken we de mogelijkheden voor uw bedrijf.

Afhankelijk van de frequentie, het aantal deelnemers en de interval wordt er voor uw organisatie een passende offerte aangeboden.

Speciaal ontwikkeld door Touch Pro® Europe

De massage is gebaseerd op traditionele Japanse drukpuntmassage en wordt gegeven op hoofd, rug, nek, schouders, armen, handen en heupen. Deze massage duurt 20 tot 30 minuten en kan op locatie toegepast worden. De  speciaal ontwikkelde stoel ondersteunt alle ledematen zodat het lichaam kan ontspannen. Tijdens de stoelmassage oefent de stoelmasseur druk uit op een aantal acupressuurpunten, die de interne energiehuishouding beïnvloeden.

Hij gebruikt hierbij zijn duimen, handen en ellebogen. Op deze wijze worden eventuele blokkades opgeheven en zwakke plekken versterkt. Dit is een zeer effectieve manier om de bloedsomloop te bevorderen, de energiebanen beter te laten stromen en het lichaam in balans te brengen. Het resultaat is dat men zich ontspannen en verfrist voelt.

Voor uw welzijn

De intentie van deze massage is preventief. Het kan gezien worden als een soort onderhoudsprogramma voor je lichaam. Stoelmassage bevordert de circulatie, zodat het zelfgenezend vermogen van het lichaam wordt gestimuleerd. Circulatie is wat het bloed, de lymfe en alle lichaams­vloeistoffen in staat stelt voedingsstoffen, hormonen en enzymen daar te brengen waar ze nodig zijn. Het verwijdert afvalstoffen en lichaamsvreemde stoffen die giftig zijn voor onze gezondheid. Zonder goede circulatie lopen we een grotere kans op ziekte. Goede circulatie zorgt voor een grotere kans op spoedig herstel van verwonding of ziekte.

Herstel van communicatie tussen lichaam en geest

Tegenwoordig raken mensen steeds verder verwijderd van hun gevoelens. Onze lichamen leren zichzelf af te sluiten van zintuiglijke feedback systemen. We isoleren onszelf van dagelijkse vervlakking van het moderne stadsleven.

Hier komt massage om de hoek kijken. Een wekelijkse behandeling herstelt als het ware de communicatie tussen lichaam en geest en zorgt ervoor dat je je normale gevoelens weer gaat waarnemen. Het zorgt ervoor dat het onderbewuste weer bewust wordt.

Klanten reageren door massage op waarschuwingssignalen voordat  ze leiden tot klinische symptomen. De klant is in staat zelf verantwoordelijkheid te nemen voor zijn gezondheid en welzijn en is bewust van zijn grenzen. Massage is een noodzakelijk onderdeel voor de persoonlijke gezondheidszorg.

Bent u geïnteresseerd in ons aanbod, dan kunt u een oriënterend gesprek aanvragen. Aan de hand van uw specifieke wensen kunnen wij u een offerte op maat aanbieden.
Vraag een offerte aan voor stoelmassage bij uw bedrijf.
Download de algemene voorwaarden bedrijven.

Niet enkel voor bedrijven, maar zeker ook voor particulieren is stoelmassage  prettige en laagdrempelig. De effecten versterken bij regelmatige herhaling en op lange termijn.

Organisatieopstelling

Is een krachtige methode die wordt gebruikt om inzicht te krijgen in de dynamiek binnen een organisatie. Het betreft het fysiek opstellen van representaties van elementen zoals medewerkers, afdelingen, of problemen, om de onderlinge relaties en invloeden te visualiseren. Dit helpt organisaties om knelpunten te identificeren, conflicten op te lossen, en strategische beslissingen te optimaliseren. Het is een zeer effectieve tool voor organisatieontwikkeling en verbetering. Het is de sleutel tot een gezondere en succesvollere toekomst voor elk bedrijf.