Verhelderend coachen

Ik coach je door bewustwording en inzicht in je eigen handelen. Daarnaast leer ik je verantwoordelijkheid te nemen in je eigen ontwikkeling. Tijdens de sessie leer ik je op een creatieve en verhelderende manier om te gaan met situaties in je leven. Dit kan leiden tot nieuwe inzichten en niet eerder ontdekte mogelijkheden, omdat je op een andere manier naar jezelf kijkt. Je herontdekt als het ware jezelf.

Ik ben een spiegel, begeleider en vertrouwenspersoon. Ik ondersteun je bij het aanboren van je diepere kernbronnen. Ik begeleid je vooral je eigen antwoorden te vinden. Zo ben je in staat om vanuit een neutrale positie te reageren op situaties die zich binnen en buiten jou afspelen. Je ervaart helderheid; alsof er een sluier verdwijnt. Oude patronen die belemmerend werken worden langzaam losgeweekt. Je hoeft niet meer te reageren zoals je gewend was, omdat je beseft dat je altijd een keuze hebt hoe te reageren. Je ervaart hierdoor meer vrijheid voor je eigen gedrag.

Ontspanningmassage

Deze massagevorm kan zowel lichamelijk als geestelijk ontspanning brengen. Het is een moment van rust en stilstaan bij jezelf, waardoor je contact kunt maken met je gevoel. Je kunt van de massage genieten, je er aan overgeven en jezelf weer opladen met nieuwe energie.

Een preventieve manier voor het behoud van een goede gezondheid.

Klassieke massage

Klassieke massage richt zich voornamelijk op spieren en gewrichten. Door knedingen, strijkingen en het drukken op de spieren wordt er invloed uitgeoefend op de spieren. De massage beïnvloedt de spierspanning, bloedsomloop en stofwisseling van het lichaam. Spieren worden hierdoor gestimuleerd afvalstoffen los te laten en voedingsstoffen op te nemen. Soms is het lichaam ‘vergeten’ hoe ontspanning in een bepaald gebied of lichaamsdeel voelt. Tijdens klassieke massage kunnen zowel de spanning als de ontspanning bewust ervaren worden.

Energetische massage

Deze massagevorm richt zicht  op bewustwording van de energiestroom in het lichaam. De massage bestaat uit langzame, lange aanrakingen, waarbij de cliënt wordt uitgenodigd om meer in contact te komen met diepere lagen in zichzelf. Als mens kun je uit evenwicht raken waardoor de energiebeweging wordt verstoord. De energie zet zich vast in het lichaam met mogelijke lichaamssignalen tot gevolg. Energetische massage maakt  je bewust  van energieblokkades in je lichaam. De massage wordt vaak als diep ontspannend ervaren.

Stoelmassage

Deze 30 minuten durende stoelmassagebehandeling is gebaseerd op de traditionele Japanse drukpuntmassage gecombineerd met de klassieke massage. Het wordt gegeven op het gehele bovenlichaam. Het is een zeer effectieve manier om de bloedsomloop te bevorderen, de energiebanen beter te laten stromen en het lichaam in balans te brengen.

Voor meer informatie over de Japanse drukpuntmassage zie StoelmassageTouchPro.

Access Bars behandeling

Access bars is een energetisch lichaamsproces voor iedereen die meer rust, ruimte en ontspanning wenst, in het hoofd en in het lichaam.

De Bars omvat 32 energetische punten op je hoofd. Deze punten bevatten de elektrische lading van alle beperkende ideeën, gedachten, gevoelens en emoties die zorgen voor vermoeidheid, stress en beperkingen in je leven. Door zachte aanraking van deze Bars punten, tijdens een behandeling, gaat de energie stromen en worden blokkades (vastzittende energie) in je lichaam afgevoerd. Hierdoor zul je meer ruimte in je hoofd ervaren, waardoor je nieuwe keuzes kunt maken voor wat je werkelijk wilt in je leven, zonder overbodige oude ballast. Je kunt de Bars eigenlijk goed vergelijken met het opschonen van een computer.

Access body processen

Is een methode die met het plaatsen van handen op verschillende plekken van het lichaam vraagt om een specifieke energie te activeren, die de moleculen van het lichaam vragen om te veranderen en te transformeren. Deze processen geven het lichaam zijn oorspronkelijke functionaliteit terug.

Er zijn processen voor onder ander:

 • het terugdraaien van cel geheugen na blessure, trauma en littekenweefsel op en onder de huid.
 • het versterken van het immuun systeem en de spijsvertering.
 • de patronen die je van je ouders hebt gekopieerd en in je lichaam hebt opgeslagen los te laten
 • het verwerken van trauma en drugsverleden etc.

Alle Access Body Processen kunnen door kleding heen gedaan worden.

Familieopstelling

Familieopstelling onthullen diepgewortelde patronen, onzichtbare loyaliteiten en onopgeloste conflicten binnen families. Ze bieden de mogelijkheid tot heling en transformatie, waardoor mensen de knopen uit het verleden kunnen ontwarren en een pad naar harmonie en welzijn kunnen vinden. Deze krachtige tool opent de deur naar emotionele genezing en persoonlijke groei, en stelt individuen in staat om in liefde en begrip met hun familiegeschiedenis in het reine te komen.

Klik hier voor meer info wat een Familieopstelling inhoudt.

Klik hier voor meer info over de Familieopstelling middag

Klik hier voor meer info over de kracht van Familieopstelling

Individuele opstelling

Is een coachingsmethode die afgeleid is van familieopstellingen, maar specifiek gericht is op een individu. Het doel is om persoonlijke problemen, innerlijke conflicten of emotionele kwesties te verkennen en op te lossen door middel van een visuele representatie van relevante elementen in het leven van de persoon.

Bij een individuele opstelling wordt de persoon meestal gevraagd om objecten of symbolen te gebruiken om belangrijke mensen, gebeurtenissen of concepten te representeren die verband houden met hun probleem. Deze symbolen worden vervolgens fysiek opgesteld in een ruimte, meestal op een tafel of de vloer, om de innerlijke dynamiek en relaties te visualiseren. De persoon kan dan met de hulp van de therapeut de opstelling observeren, ermee werken en inzichten verkrijgen in de onderliggende oorzaken van hun problemen.

Individuele opstellingen kunnen helpen bij het begrijpen van emotionele blokkades, het verkennen van patronen in relaties of het vinden van oplossingen voor persoonlijke uitdagingen. Ik zal zorgdragen voor een veilige warme omgeving en met veel liefde en aandacht je door het proces heen leiden.

Tarieven

Stoelmassage 

 • 30 min 45 euro

Massageconsult

 • 60 min 75 euro
 • 75 min 90 euro
 • 90 min 110 euro

Coaching

 • 60 min 75 euro
 • 75 min 90 euro
 • 90 min 110 euro

Acces Bars behandeling

 • 60 min 75 euro
 • 75 min 90 euro
 • 90 min 110 euro

Energetisch lichaamswerk

 • 60 min 75 euro
 • 75 min 90 euro
 • 90 min 110 euro

Art to Balance sessie

 • 90 min 110 euro
 • 120 min 135 euro

Familie opstelling

 • individuele 1 op 1 sessie 135 euro
 • Familie opstelling met representanten 155 euro, inclusief telefonisch consult 30min
 • representanten 17,50 euro per opstelling

Bedrijven + 21% BTW , op aanvraag offerte

Een afspraak wijzigen of annuleren kan uiterlijk 24uur van tevoren. Meldt u zich niet tijdig af, dan zijn wij genoodzaakt de consultkosten bij u in rekening te brengen.