Visie van Art to Balance

Enthousiasme, professionaliteit en betrokkenheid zijn de kernwoorden  in de bedrijfsfilosofie van Art to Balance.

Ongemak en pijn zijn manieren van het lichaam om te communiceren. Het zijn waardevolle signalen die aangeven dat iets in jezelf niet in balans is. Een uitnodiging om te voelen wat ze te vertellen hebben. In deze snelle maatschappij wordt veel aandacht besteed aan denken en weinig aan voelen. Massage, energetisch lichaamswerk en verhelderend coachen bieden mogelijkheden meer te voelen en zo in contact te komen met diepere lagen van jezelf.

Het lichaam is een groot geheugen, het slaat alles op. Tijdens of na een sessie kunnen emoties, beelden, gedachten of herinneringen naar boven komen. Zo kun je jezelf bewust worden waar spanningen of klachten hun oorsprong vinden. Je hoeft natuurlijk geen klachten te hebben om jezelf een behandeling te gunnen. Een massage of lichaamsbehandeling werkt ontspannend en preventief.

Over mij

Mijn naam is Patricia Bens, oprichtster van Art to Balance , dé praktijk voor massages, coaching en energetisch lichaamswerk. Op zoek naar meer rust en bewustzijn volgde ik in 2003 de cursussen Reiki 1 en 2. In 2006 zei ik de modewereld vaarwel en volgde ik mijn passie: mensen begeleiden op basis van wie ze werkelijk ZIJN.. Ik begeleid mensen om weer in liefdevolle verbinding met zichzelf te komen. Door de vele innerlijke processen die ik zelf onderging, ga ik snel de diepte in en raak hierbij snel tot de kern van de vraag

In januari 2006 startte ik met de opleiding massagetherapie Holos in Utrecht, waar ik me direct thuis voelde . Daarna volgde ik de stoelmassage opleiding Touch Pro en triggerpoint therapie. Nadat ik gediplomeerd holistisch masseur, Touch Pro stoelmasseur werd met medische basiskennis startte ik op 18 juli 2007 Art to Balance.

Ik volgde veel cursussen, trainingen en workshops over persoonlijke groei en bewustzijn. De grootste natuurlijke heling is leren erkenning te geven en te accepteren wie ik ben en zijn met wat is. Lichaamswerk, mindfulness yoga en meditatie zijn voor mij een grote bijdrage geweest in de weg van hoofd naar hart. Voor verdieping in het energetische stuk volgde ik trainingen in quantum touch, medium vakschool in Naarden, basisworkshop sjamanisme, Munay-ki, opleiding Familie- en Organisatie opstellingen bij Ynnergy, gezondheidsopstellingen Stephan Hausner , Masteropleiding systemisch werk.

In 2016 kwam Access Consciousness® op mijn pad. Deze energetische methode heeft mijn leven snel veranderd. Er ontstond hierdoor meer ruimte in mijzelf en in mijn leven. Ik zie en kies nu  andere mogelijkheden dan voorheen. Hoe langer ik  de tools van Access Consciousness® toepas en Bars behandelingen onderga, hoe meer ik me bewust wordt van de voordelen en mogelijkheden. Deze methode verschuift en verandert blokkades en energie op mentaal, emotioneel en fysiek niveau. Na vele mooie resultaten met ‘Bars’ cliënten wil ik deze prachtige methode overdragen als trainer en Bars facilitator.

In mijn praktijk combineer ik massage, energetisch lichaamswerk, systemisch coachen in het bewustwording proces. Het lichaam en de afstemming daarop gebruik ik als kanaal voor antwoorden. Mijn Natuurlijk Helende ontdekkingsproces om in liefdevol contact met mezelf te komen is een mooi instrument om anderen te begeleiden zichzelf te ontdekken. Gun je jezelf deze ontdekkingsreis ook? Neem dan vrijblijvend contact met mij op via telefoon of mail.