Familieopstelling middag

Regelmatig worden er door Art to Balance opstellingsmiddagen gefaciliteerd.

We hebben ruimte voor 2vraagstellers en max 7 representanten.

Vooraf aan de opstelling wordt jouw hulpvraag helder afgestemd met de begeleider. Vervolgens doet de begeleider een voorstel voor de op te stellen representanten. Representanten staan over het algemeen voor personen, maar ze kunnen ook staan voor een thema, of bv een verlangen.

De vraagsteller kiest personen uit de aanwezigen die gaan representeren en stelt hun op in de ruimte. Vanuit deze weergave vanuit het innerlijk beeld van de vraagsteller gaat de begeleider aan het werk met deze opstelling. Er wordt begeleid in een veilige warme liefdevolle bedding waarin ruimte is om waar te nemen en te doorvoelen welke informatie zichtbaar wordt en de opstelling kan zich op een natuurlijke manier ontvouwen. Je krijgt zichtbaarheid hoe vervolgens het innerlijk beeld van de vraagsteller de relaties zijn op basis van onderlinge afstanden, kijkrichtingen en lichaamshoudingen. Daarnaast geeft de opstelling een beeld als geheel over evenwicht, verbinding, ruimte, wie is er belast, wie ontbreekt.

Aan de representanten wordt gevraagd om informatie over hun ervaring, wat voelen ze fysiek, emotioneel op de plek waar ze staan. Naarmate de opstelling zich ontvouwt kunnen ze andere posities gaan innemen en indien nodig wordt aan de representant gevraagd om helende zinnen uit te spreken. Op deze manier worden onderliggende dynamieken binnen het systeem zichtbaar en ontstaat er ruimte voor verandering

Voor wie

Voor iedereen die op een snelle diepgaande manier inzichten wil verkrijgen in zijn hulpvraag die helend en transformerend kan doorwerken op zielsniveau.

Vooral voor die vragen, die je al langer bezig houden, waar je misschien al van alles aan hebt proberen te doen, maar op de een of andere manier niet heel veel verder mee komt, kunnen opstellingen een uitkomst bieden.

Over begeleidster Patricia

Al vanaf 2006 begeleid Patricia mensen op hun pad om in liefdevolle verbinding met zichzelf te komen.

Creëert een veilige warme liefdevolle bedding waarin alles zonder oordeel gezien en omarmt mag worden

Door haar helder voelen en weten komt ze snel tot de essentie

 

Praktische details

Per workshop is er ruimte voor max 9 deelnemers

Data maandelijks en op aanvraag!

Tijden en locatie

Tijdstip 14.00-17.00

Inloop vanaf 13.45

Om 14.00 gaan we echt beginnen

Waar: De workshop vindt plaats in de buurt van Den Bosch

Investering

De investering voor deze opstellingsmiddag is voor vraagstellers 125 euro en representanten 30 euro dit is inclusief koffie, thee en lekkers in de pauze.